HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Mancare cu legume

Varza dulce calita

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: o varza de marime mijlocie (800-900 g), 50 ml untdelemn, 1/2 lamiie sau otet, marar, piper, o ceapa (50 g), sare. Mod de preparare: Varza curatata se taie in…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ardei copti cu sos alb

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 kg ardei grasi, Sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, zeama sau sare de lamiie, marar sau patrunjel…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Iepure cu sos Ragu

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: cca 1 kg carne, 100 mg untdelemn, morcov, patrunjel, telina si ceapa, o foaie de dafin, cite un virf de cutit piper si ienibahar, 100 ml suc de rosii,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Mancare de iepure cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 600-700 g de carne, 100 g ceapa, 100 ml smintina, 25 g faina, 50-80 ml untdelemn, o lingurita piper, 1/2 de lingurita boia dulce de ardei, o lingurita de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Iepure cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn, o foaie de dafin, 10 boabe de piper, 1/4 l suc de rosii, 25 g de faina, 100…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Iepure cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn, 200 ml suc de rosii, 100 ml vin, 4-5 felii de lamiie, o ramura de cimbru, o foaie de dafin,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftele din carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1/4 kg carne, 50 g franzela, 50 g ceapa, 3-4 catei de usturoi, un ou, piper, patrunjel sau marar, untdelemn, sare fina. Mod de preparare: Carnea se trece de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Clatite cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): Pentru aluat: 100ml lapte, 100g faina, 2 oua, 1 cubulet de unt. Pentru umplutura: 200g carne fiarta de pui, 200g telemea de vaca, 300g pulpa de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Guguluf cu stafide

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 100g stafide, 4 linguri rom, 7g gelatina, 500ml lapte, 200g gris, 2 oua, 80g zahar, 1 plic zahar vanilat, 500ml frisca, 40g fistic tocat. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cirnati de porc cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente: 500 g cirnati afumati, 1 lingura de untura, 2 linguri de bulion. Mod de preparare: Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Cafea irlandeza

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 cesti de cafea foarte concentrata, 150ml frisca foarte rece, 80ml whiskey, 4 linguri zahar. Mod de preparare: Incalziti 4 pahare mari trecandu-le prin apa fierbinte.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente: 500g ceapa mica, ½ legatura cimbru verde, 2 linguri unt, 50g zahar, 300ml vin alb sec, 400ml supa instant, sare, 200ml smantana, piper. Mod de preparare: Curatati, spalati si…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 219 220 221 222 223 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.