HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din carne de porc

Chiftelute marinate

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 500 g carne, 2-3 cepe, 1/2 pahar bulion de rosii, 1 felie piine alba, 1/2 morcov, 1/2 telina, 1 cartof, 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 oua, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta italiana

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): Pentru aluat: 200g smantana, 100g unt, 20ml ulei sau 30g margarina, 1 praf de sare. Pentru garnitura: 6 rosii bine coapte, 300g branza telemea, 1 buchet…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de morcovi si rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 250g morcovi, 6 rosii, 1 ceapa, 2 linguri ulei, 1 lingurita concentrat de supa, 500g carne tocata, sare, piper, boia dulce, 1 lingurita scortisoara, 2 linguri ketchup, patrunjel pentru…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ossbuco in sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 morcovi, 200g radacina de telina, 2 fire de telina verde, 3 catei de usturoi, 3 cepe, 4 felii cotlet de vitel (300g), sare, piper, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Portocale in pijama

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 2 portocale mari, 100 gr. zahar pudra, putina zeama de lamiie. Aluat de clatite: 1 pahar lapte diluat cu apa sau sifon, 2 oua, 125 gr. faina, zahar vanilat,…
Vezi Postarea
Share
  • Featured
  • Mancare cu legume

Ciuperci umplute la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Mancarea mea preferata, ciupercile, se pot face la cuptor, zeama din ele facandu-le extrem de gustoase. Puteti cumpara ciuperci mici de la orice aprozar. Ca si sugestie, daca le alegeti…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciuperci la cuptor cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 lingura unt, ¾ pahar smintina, sare, piper. Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala bine si se taie felioare. Se oparesc…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciulama de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, o lingura unt sau ulei, o lingura rasa faina, sare, o ceasca lapte. Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala se taie si se fierb…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Paste si pizza

Aluat de pizza

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 225 gr. faina, sare, 1 pachetel de drojdie, 2 linguri de ulei, sos de rosii. Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare
  • Salate

Salata de peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 20 de portii): Zeama de legume: 1 tulpina de praz, 150 g patrunjel (radacina), 200 g telina (radacina), 1 ceapa, 1/2 legatura cimbru, 1-2 foi de dafin, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Fiadone

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g urda dulce (bine scursa), 6 oua, 500 g zahar, 1 portocala, 1 lingura rachiu de fructe (facultativ), 20 g unt, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Curcan umplut (forestier)

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 7-8 persoane): 1 curcan, 250 g ficatei de pasare, 150 g jambon, 200 g castane comestibile crude, 3 cepe de arpagic, 2 linguri pesmet, 30 g ciuperci uscate…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 214 215 216 217 218 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.