HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 1 kg file de crap, 800 gr ciuperci proaspete, 2 cepe, 400 gr rosii in bulion, sare, piper, foaie dafin, cimbru, 1 legatura patrunjel verde, 150…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Zacusca de cod

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 1 kg cod, 3 morcovi, 1 telina, 1 albitura toate taiate bare potrivite, 1 legatura usturoi verde si 1 fir de praz taiate marunt, 100 gr masline, 250 gr…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de cod cu telina gratinata

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 600 gr file de cod, 1 kg telina chinezeasca, 1 lingura unt, 200 gr cascaval, 1 lamaie, sare, piper, 2 oua, 2 linguri pesmet. Mod de preparare: Telina se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de cod cu legume si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 1 kg de cod, 400 grame varza de Bruxelles, 1 buchet brocoli, 1 morcov, 200 grame smantana, 1 lingurita faina, 1 lingurita margarina, 2 lamai, 50 grame hrean ras,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Cod cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 800 grame cod, 2 fire praz taiat marunt, 200 grame ciuperci din conserva (400 gr ciuperci proaspete taiate lamele), 50 gr pasta tomate, 3 catei usturoi pisati, 100 gr…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pastrav prajit

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 1,5 kg pastrav, 3 linguri faina, 3 linguri malai, 100 ml ulei, sare, lamaie. Mod de preparare: Se curata pestii, se sareaza si se lasa sa stea ½ ora.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: un crap de doua kilograme si jumatate, curatat, fara a se indeparta capul si coada, crengute proaspete de coriandru pentru ornat, daca se prefera. Pentru sos: doua cepe taiate…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Stufat de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 1 kg carne de miel, 10 legaturi (adica 50 fire) de ceapa verde, 25-30 fire de usturoi verde, 150-200 ml bors (1 pahar), 1 lingura pasta de tomate, ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: pulpe de miel. Mod de preparare: Carnea se spala, se sareaza si se lasa circa o jumatate de ora. Apoi se pune intr-o tava, se unge cu ulei sau…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Retete de sarbatori

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: organele de la miel, 2-3 legaturi de ceapa verde, 2 oua, 1-2 felii de piine, 1 lingura de smintina, verdeata, sare, piper. Mod de preparare: Organele de miel se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: cap, coada, bucati de carne de miel, 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 2 cepe, 2 linguri smintina, 1 ou, 2-3 linguri orez, ceapa verde, patrunjel, leustean verde, sare, 1 l…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cozonac cu mac

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 200 g mac, 200 g zahar, 2 linguri pesmet, 100 g unt, 0,750 l lapte, vanilie. Mod de preparare: Aluatul pentru cozonac cu mac se pregateste la fel ca…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 171 172 173 174 175 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.