HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Pui karahi

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Karahi este o cratita din metal cu doua minere extrem de usor de minuit, asemanatoare unei tigai. Atunci cind mincarea se face in karahi, focul este de cele mai multe ori la maximum.

Ingrediente:

  • 2 linguri de unt clarificat,
  • 3 catei de usturoi zdrobiti,
  • o ceapa taiata marunt,
  • 2 linguri de garam masala,
  • o lingurita de seminte de coriandru macinate,
  • o jumatate de lingurita de menta uscata,
  • o frunza de dafin,
  • 750 de grame de carne de pui slaba fara oase, taiata in cuburi potrivite,
  • o ceasca de supa/zeama de carne de pui,
  • o lingura de patrunjel proaspat tocat,
  • sare,
  • piine calda de casa.

Mod de preparare:

Se incinge untul clarificat intr-o karahi, o tigaie sau o cratita mare din metal. Se adauga usturoiul si ceapa. Se prajesc, amestecind continuu, timp de aproximativ 4 minute, pina cind ceapa a devenit aurie. Se adauga peste ceapa si usturoi garam masala, coriandrul macinat,  menta si frunza de dafin. Apoi se adauga carnea de pui si se lasa la foc mare, amestecind din cind in cind, timp de aproximativ 5 minute. Se toarna supa de carne de pui, se da focul mai mic si se lasa sa fiarba timp de 10 minute, pina cind sosul s-a ingrosat, iar din carne iese lichid limpede atunci cind este intepata cu un cutit ascutit. Se adauga patrunjelul proaspat tocat si se asezoneaza cu sare dupa gust. Se amesteca bine si se serveste imediat cu piine calda de casa.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui la cuptor cu lamaie si cuscus

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.