HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de porc

Frigarui cu file de porc

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: porc taiat felii subtiri, 75 g sunca fiarta taiata fasii, 3 castane chinezesti taiate felii subtiri, 1 l.c. sos de soia, 1 l.c. sos de stridii 1 l.c. otet,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ficat prajit

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: pentru 500 g de ficat se iau 1 lingura faina, 1 1/2 linguri unt sau untura. Mod de preparare: Ficatul care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat; el…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet de porc cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper. Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Coasta de porc umpluta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g coasta proaspata, 1/2 kg mere, cimbru, sare, piper, 3-4 boabe ienibahar, 1/2 pahar vin, 1 lingurita faina. Mod de preparare: Se alege o coasta mai mult lunga…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de berbec cu tocana de legume

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: pentru 500 g de carne de berbec se iau 600 g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Vrabioare la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 2 kg vrabioare de vaca, 2 linguri untura, sare, piper. Mod de preparare: Se desfac oasele iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g carne, 10-12 cepe, 2 linguri untura, 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi. Mod de preparare: Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pasteta din carne cu sardele

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 500-600 g carne de vitel, amestecata cu carne de porc mai grasa, 100-150 g ceapa, 100 g unt, 30 ml untdelemn, o cutie de sardele, 50 ml vin, o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Papricas din carne de pasare, vitel, porc, miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 300-400 g carne, 2 cepe mari, 2 catei de usturoi, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, boia sau pasta de ardei, piper, sare, patrunjel verde. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mititei din carne de vita

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1kg. carne de vita de la ceafa, 200gr. grasime de porc sau de vita, 15gr. bicarbonat de sodiu, 1.5gr. silitra (salpetru), 2gr. praf de cimbru (facultativ), 3-4 dinti de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop voievodal

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 500 g muschiulet de vita, 250 g de ciuperci, 250 g de cascaval, o lingura rasa cu faina, 250 g de rosii, sare si piper. Mod de preparare: Taiati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Bitoci

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: muschi de vaca (500 g), unt (150 g), cepe (3), sare, piper, smintina (1 ceasca), oua (2), faina (2 linguri). Mod de preparare: Se toaca carnea si se framinta…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 127 128 129 130 131 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.