HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 750 g carne de iepure marinata,
  • 1/4 kg ficat de vitel,
  • 100 g slanina afumata,
  • 100 g franzela,
  • 200 ml smintina,
  • 50 g unt,
  • 100 ml untdelemn,
  • 150 ml vin,
  • 2 linguri rom sau coniac,
  • 100 ml lapte,
  • 4 oua,
  • condimente,
  • o lingurita cu virf sare,
  • 150 g ceapa.

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste bine intr-o cratita, in tot untdelemnul, 2 minute adaugind apoi carnea taiata in bucati mai mari (3-4 cm). Se amesteca pina cind se coaguleaza la suprafata (2-3 minute), apoi se adauga vinul, romul, condimentele si sarea, prajindu-le in continuare la foc mic, acoperite, pina ce se moaie bine, adaugind putina apa sau zeama in care a fost marinata carnea, avind grija, ca, la sfirsit, sosul sa fie scazut. Carnea rece se trece prin masina de tocat de 3 ori impreuna cu ficatul crud, franzela muiata in lapte sau apa si nestoarsa si cu slanina afumata. La tocatura se adauga smintina, untul topit dar rece, si galbenusurile, amestecindu-se bine. Albusurile batute spuma se amesteca cu compozitia numai prin rasturnare, apoi se desarta in forma; se coace si se serveste la fel.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Muschiulet de porc

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc

Piftie de porc (racitura)

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Carne de vanat in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Snitel de iepure cu sos si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.