HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 500 g jumari, 6 castraveti murati, 5 oua, 1/2 kg cartofi, 3 cepe, sare, piper. Mod de preparare: Se dau prin masina de carne jumarile. Cartofii si ouale se…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: oua (6), ulei (4 lingurite), zahar (1 ceasca), lapte (1 ceasca), smintina (2 linguri), scortisoara (1/2 lingurita), stafide (3 lingurite), migdale (80 g), fructe de sezon (250 g). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 3-4 oua, 40 g unt sau untdelemn, sare, piper, o lingura lapte sau smintina, 30-50 g slanina afumata. Mod de preparare: Jumarile simple se prepara prin spargerea oualor proaspete…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 3-4 oua, o ceapa mica, 100-150 g creier de porc sau vitel, 50 g unt sau untdelemn, patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Intr-o tigaie incalzita 3-4 min la…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 3-4 oua, 100 g ciuperci, o ceapa mica, 50 g untdelemn sau unt, patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste 1/2 min in untdelemn si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Alvita cu miere

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 5 albusuri, 400 g de zahar, 300 g de nuci, 300 g de miere, 20 ml zeama de lamiie, 1 pachetel cu zahar vanilat, un pachet cu foi. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata vanilata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 4 pahare cu lapte, 2 pahare cu zahar, 3 oua, 2 plicuri cu zahar vanilat, un virf de cutit de sare, 2 pahare cu smintina. Mod de preparare: Intr-un…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata din sucuri de fructe

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 3 oua, 200 g de zahar, 200 g de frisca, o lingurita zahar vanilat, 300 ml suc de fructe (zmeura, coacaze, fragi), 15 ml de rom. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de visine

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: visine (500g), lapte (750ml), zahar tos (300g). Mod de preparare: Visinele spalate, curatate de codite si samburi se paseaza prin sita. Samburii curatati si zdrobiti in piulita se fierb…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de punci (rom)

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: oua (3), zahar pudra (160g), lapte nefiert (400g), rom (3 linguri), zahar vanilat (1 praf). Mod de preparare: Galbenusurile, zaharul si vanilia se freaca bine cu lingura de lemn…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de lamiie

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 5 lamii mari, 1 litru de apa, 360 g de zahar. Mod de preparare: Intr-un vas curat, pregatiti un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 350 g de smintina, 5 oua, 4 linguri cu virf de zahar pudra, 100 g de ciocolata, o lingurita de rom, vanilie. Mod de preparare: Frecati galbenusurile, cu zaharul.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 125 126 127 128 129 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.