HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc inabusite

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg cotlete, 4-5 cepe, usturoi, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, zeama de oase, sare, piper. Mod de preparare: Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper. Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de berbec la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper. Mod de preparare: Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet surpriza

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 4 cotlete, sare, boia, piper, untura, sos de friptura, 2 linguri de brinza rasa, 2 linguri de pesmet, unt. Mod de preparare: Se aleg cotlete frumoase, se ung cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet de porc cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper. Mod de preparare: Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Cocos cu vin

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 cocos de peste 1,5 kg., 200 gr. de slanina, 1 pahar cu vin rosu, o lingura de faina, 2 linguri pasta de rosii, 4 cepe, zarzavat de supa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. burta de vaca, 3-4 oase, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina de patrunjel, 1 buc. telina, 2 buc. ceapa, 1-2 linguri otet, sare, piper, o legatura patrunjel,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 100 gr. carne de vaca, o felie franzela, o lingurita orez fiert, 1/4 albus, verdeata, sare, o lingurita zeama de ceapa. Mod de preparare: Se da carnea cruda prin…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ceafa de porc (garf) la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 garf (cam 2 kg), 3-4 boabe ienibahar, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita boia de ardei, citeva boabe coriandru, sare, putina grasime. Mod de preparare: Carnea (fara sa fie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de porc, vita, vitel sau miel la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: muschi din carnea dorita, untdelemn, sare. Mod de preparare: De la porc se intrebuinteaza pentru gratar tot muschiul de o parte si de alta a coloanei vertebrale, pina sus…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Carnati prajiti

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: cirnati, untdelemn sau grasime de porc. Mod de preparare: Cirnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui (nu mai mare), in care se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Biftec la tava

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. muschi de vaca, untura, sare, piper. Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite si de grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 118 119 120 121 122 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.