Ingrediente:
- 1 kg crap,
- 3 cepe,
- o lingura pasta de rosii,
- 3 linguri ulei,
- 1 pahar vin alb,
- 4 catei usturoi,
- 1 foaie de dafin,
- citeva boabe de piper,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata crapul, se spala, se scurge bine si se sareaza pe deasupra si inauntru, apoi se lasa sa stea cca 15 minute. Ceapa, taiata in felii foarte subtiri, se pune intr-o tava impreunacu uleiul, pasta de rosii, vinul, sarea, piperul, foaia de dafin si usturoiul. Deasupra se pune pestele intreg, uns cu ulei. Se introduce tava la cuptor. Din cind in cind se stropeste pestele cu zeama din tava. Dupa cca o ora crapul este gata.
Mod de servire:
Se poate servi cald sau rece.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
1 Comment
Adelina
April 15, 2011Am mai mancat crap la cuptor insa nu au fost folosite toate aceste ingrediente. Am sa fac in asa fel sa incerc si aceastra reteta, rezultatul pare a fi foarte gustos.