HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Se folosesc aceleasi cantitati ca la ciorba de verdeata. Se aleg urzici tinere, se spala, se oparesc si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga o ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, o farfurie adanca plina cu verdeata, 3 linguri orez, 1 bucatica zahar, sare, un galbenus, doua linguri smantana. Se pun la fiert intr-o oala…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole boabe

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 1 l bors, 300 g fasole uscata, zarzavat de supa, 200 g rosii, verdeata. Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote, se schimba…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
500 g cartofi, pentru rest aceleasi cantitati ca la ciorba de fasole verde. Se pun la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi si sfecla

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1 sfecla cam de 500 g, 250 g cartofi, 2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Se curata sfecla, se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi si fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
250 g fasole grasa, 250 g cartofi, 2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Se fierb intr-o oala cu apa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 500 g fasole grasa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 3 dovlecei frumosi, 2 rosii, verdeata, sare, 1 galbenus si 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei si 1 lingura faina.…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de dovlecei umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 3 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 6 dovlecei tineri. Se pun la fiert un morcov, un patrunjel, o…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de perisoare

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 3 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Perisoare: 500 g carne, 1 felie de paine, 2 linguri orez, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta (schimbea)

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
4 1 apa, 1 kg burta, 1 picior de vitel, zarzavat de supa, 2 foi de dafin, 10 boabe piper, 2 linguri otet, 2 galbenusuri, sare. Se spala in mai…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de potroace

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1,5 l apa, 1,5 l zeama de varza, maruntaie de gasca, sau de curcan, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata. La ciorba de potroace, borsul este inlocuit cu zeama…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 102 103 104 105 106 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.