HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri cu praz

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 2 linguri unt, 1/2 lingura faina, 2 cesti cu lapte, 1 fir de praz, 6 felii de paine, 1 lingura branza rasa, sare. Se pregatesc ochiuri rominesti. Pe…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1 lingura unt, 1/2 lingura faina, 1/2 l lapte, 3 linguri branza rasa, sare. Se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri romanesti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
De obicei se socotesc 2 oua de persoana. Se pune apa la fiert, fara sare, intr-o cratita cu peretii scunzi. Cratita trebuie sa fie destul de mare, pentru ca ouale…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de oua

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1/2 l lapte, 2 albusuri, sare, 1 praf de piper, 1 lingura branza rasa. Se fierb ouale jumatate tari si se asaza…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua cu spanac

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1,500 kg spanac, 1 lingura unt, 1/2 lingura faina, 6 felii de paine, sare. Se pregateste piureul de spanac. Separat se prajesc in unt feliile de paine. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de hribi (manatarci)

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Se folosesc aceleasi cantitati ca la ciorba de bureti. Se face la fel ca si ciorba de bureti, adaugandu-se la fiert si o mana de orez sau de arpacas, care…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de bureti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 500 g bureti, zarzavat de supa, sare. Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de crupe de porumb

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, o farfurie adanca de crupe de porumb, verdeata, sare. Se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Sarbusca

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1 l apa, 2 l zer, 1 morcov mijlociu, 1 ceapa, 300 g cartofi, 1 lingura malai, sare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Se folosesc aceleasi cantitati ca la ciorba de verdeata. Se aleg urzici tinere, se spala, se oparesc si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga o ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, o farfurie adanca plina cu verdeata, 3 linguri orez, 1 bucatica zahar, sare, un galbenus, doua linguri smantana. Se pun la fiert intr-o oala…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole boabe

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 1 l bors, 300 g fasole uscata, zarzavat de supa, 200 g rosii, verdeata. Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote, se schimba…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 102 103 104 105 106 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.