Bauturi

  • 10:20 AM

    Ingrediente: 4 cl suc natural de piersici, 4 cl suc natural de banane, 4 cl suc natural de maracuja, 2 cl suc de granate, apa tonica, 1 felie de piersica, 1 cireasa de cocteil. Mod de preparare: Sucurile se agita intr-un shaker impreuna cu gheata si se strecoara bautura intr-un pahar inalt, fara picior. Se

  • 10:15 AM

    Ingrediente: frunze proaspete de menta, 1/2 l.s. zahar, 1/2 l.c. zeama de lamaie, 1 v.d.c. coaja rasa de lamaie, 125 g iaurt de lapte smantanit, 1 cl lichior de menta verde, 1 glob inghetata de menta sau de lamaie, 1 felie lamaie nestoarsa. Mod de preparare: Cateva frunze de menta se taie marunt si se

  • 10:14 AM

    Ingrediente: 5 cl suc natural de maracuja, 4 cl suc natural de piersici, 3 cl crema de cocos, 2 cl zeama de lamaie, apa minerala, 1 felie de kiwi, frunze de menta, 1 cireasa de cocteil, 3 cuburi de gheata. Mod de preparare: Sucurile impreuna cu crema de cocos si gheata se pun intr-un pahar

  • 1:20 PM

    Ingrediente: 2 cl gin, 2 cl curacao albastru (lichior), 2 cl zeama de lamaie, 1 cl vermut, 1 sprit Angostura (dupa gust), sampanie, 1 felie de portocala. Mod de preparare: Toate ingredientele in afara de sampanie se amesteca bine intr-un pahar. Se umple paharul cu sampanie si se orneaza cu o felie de portocala.

  • 1:17 PM

    Ingrediente: 2 cl coniac, 1 cl Cointreau, 1 cl Campari, Champagne (sampanie), cca 6 linguri cu fructe preferate reci. Mod de preparare: Se amesteca intr-un pahar coniac, Cointreau si Campari. Cateva fructe mai frumoase se pun deoparte, restul se toarna in pahar si deasupra se toarna sampanie. Bautura se decoreaza cu fructele favorite.

  • 12:53 PM

    Ingrediente: 125 g caise din conserva, 2 l.s. zeama de lamaie, 1 cl rom alb, 1/2 l.s. zafar, 100 g lapte acru 1,5% grasime, coaja rasa de la o lamaie, zahar tos, 1/2 albus, 1 cub de gheata. Mod de preparare: Se omogenizeaza cu mixerul caisele, zeama de lamaie, romul si zaharul. Se adauga laptele

  • 12:52 PM

    Ingrediente: 4 cuburi de gheata, 2 cl rom maro, 2 cl Amaretto (lichior de migdale), 2 cl votca, 4 cl suc din fructele pasiunii, 4 cl suc de ananas, 2 cl zeama de lamaie, 2 cl sirop de granate (rodii), 1/2 felie ananas, fructe de sezon. Mod de preparare: Cuburile de gheata se pun in

  • 12:51 PM

    Ingrediente: 1/4 ardei rosu, 1/2 rosie mica, 1/4 ceapa mica, putin usturoi zdrobit, 1 frunza de lamaita, 2 l.s. suc natural de portocale, 1/2 l.c. zahar, 1/2 l.s. smantana dulce, piper alb, sare, 75 g iaurt amestecat 1,5% grasime, partea superioara a unui ardei pentru ornat. Mod de preparare: Se amesteca cu mixerul ardeiul, rosia,