Vitel cu usturoi si ardei (Kelaidi)

Share Button

Ingrediente:

  • 1 1/2 kg de carne (de preferinta pulpa) vita,
  • 500 gr. ardei,
  • 4 rosii taiate cubulete,
  • 1 capatina usturoi,
  • 250 gr. brinza telemea de oi (feta),
  • 250 gr. unt topit,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se taie carnea, ardeii rosiile si brinza in bucatele (cubulete). Se pune carnea intr-o cratita de cuptor, se pun ardeii si rosiile. Se adauga usturoiul taiat marunt si brinza, apoi se pune untul topit deasupra, sare, piper sau putin vegeta in loc de sare. Se pune la cuptor si se coace la temperatura mica, pina cind carnea e gata. Reteta este pentru 6-8 persoane.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.