Tagliatelle cu pui si spanac

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente (3 portii):

  • 200 gr. tagliatelle
  • 3 ciocanele mari de pui
  • 4 catei de usturoi
  • 300 gr. spanac congelat
  • 1 ceasca de supa de pui
  • 1 dovlecel
  • 250 gr. smantana pentru gatit
  • 2-3 linguri ulei masline
  • 10 gr. unt
  • parmezan ras

Mod de preparare:

  1. Am pus la fiert copanele, fara piele si dovleceii separat, pe care i-am lasat sa clocoteasca mai putin de 5 minute. Dupa ce a fiert carnea am scos-o, am taiat-o bucatele, iar in supa am pus jumatate de ceasca de apa rece pentru a se decanta.
  2. Intr-o tigaie mare am incins uleiul si am calit usturoiul, apoi am adaugat carnea de pui. Am amestecat in continuu timp de 3-4 minute, dupa care am adaugat o ceasca de supa de pui. Am pus spanacul si dovleceii. Am lasat la foc mic si am amestecat din cand in cand pana spanacul s-a desfacut. Am adaugat smantana si condimentele si le-am mai lasat la foc mic inca 4-5 minute pentru incorporare.
  3. Intre timp am fiert tagliatellele in apa cu sare, apoi le-am scurs si le-am amestecat in tigaie cu sosul.
  4. In farfurie am adaugat parmezan ras si putin ulei de masline.
  5. Dupa gustul meu, mancarica aceasta s-ar potrivi bine bine cu o bere blonda.

Enjoy it!

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.