Clatite la cuptor cu sunca si ciuperci

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 4 clatite,
  • 200g sunca presata,
  • 100g ciuperci,
  • 100g cascaval,
  • 200g smantana.

Mod de preparare:

Mai intai se fac 4 foi obisnuite de clatite. Apoi se prepara o compozitie de sunca, ciuperci (trase in tigaie in prealabil). Umpleti clatitele cu aceasta compozitie si legati-le cu cate doua rondele de ardei gras. Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa asezati clatitele intr-un vas. Turnati deasupra smantana si presarati cascaval ras. Introduceti vasul in cuptor si lasati clatitele sa se rumeneasca. Le scoateti si le decorati dupa imaginatia si bunul plac. Musai trebuie sa la oferiti fierbinti musafirilor sau prietenilor dumneavoastra.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.