9 sugestii pentru a cumpara corect un laptop

9 sugestii pentru a cumpara corect un laptop
Share Button

Indiferent ca doriti sa  va cumparati primul laptop sau doriti sa il schimbati pe cel vechi este bine sa tineti cont de unele aspecte si sa fiti corect informati pentru ca in final sa luati cea mai buna decizie.

Pentru inceput ar trebui sa stiti ce anume veti face pe laptop. Il veti folosi pentru grafica, filme, birou sau pentru putin din fiecare? Dupa ce veti sti raspunsul la aceasta intrebare va fi mult mai usor sa alegeti un laptop care sa vi se potriveasca.

In cazul in care preturile pentru laptopurile noi vi se par mari va recomandam calculatoare second hand i7. In majoritatea cazurilor raspunsul este cautat pe internet, pe bloguri si in diverse articole. Citim pareri si comentarii de la zeci si uneori chiar sute de persoane multe dintre aceste posatri si topicuri de pe forumuri se contrazic in ceea ce priveste performantele unui procesor Intel sau AMD, sau asupra placilor video.

consultanta Dan Bradu

Exista multe contradictii si in final ajungem sa nu mai intelegem nimic. Este important sa investiti intr-un laptop sau calculator caruia sa ii puteti utiliza performantele la maxim. Daca doriti sa utilizati laptopul pentru navigarea pe internet si redactarea de documente in Word investitia va fi una mult mai mica decat cea in cel mai bun laptop care exista pe piata si pe care vor rula fara probleme ultimele jocuri.

Urmatorul pas este stabilirea bugetului. Ar trebui sa stabiliti valoarea investitiei pe care o veti face. Vi se poate recomanda astfel cel mai bun laptop care se incadreaza in respectivul buget. Este foarte important sa alegeti acel model pentru care raportul performanta pret este cel mai bun.

Este important sa stiti ce conteaza cel mai mult: specificatiile tehnice sau designul si culoarea. Fiecare aspect este important iar specificatiile tehnice determina performantele pe care le are laptopul dar si designul si culoarea trebuie sa va placa pentru ca veti avea un disconfot daca veti vedea acelasi produs zilnic fara ca acesta sa va placa.

kurtmann.ro

In ceea ce priveste performanta suntem siguri ca ati observat ca brandurile nu fabrica si componentele interne ci doar stabilesc specificatiile pe care le au produsele si designul.

Este recomandat ca atunci cand mergem la un magazin de calculatoate specializat in care sa gasiti angajati care au experienta vasta in domeniu si care sunt acolo pentru a va da sfaturi si pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Acestia nu va obliga sa cumparati ci doar va recomanda ce anume se potriveste nevoilor pe care le aveti, indiferent ca veti cumpara produsul in urma discutiei sau mai tarziu.

Este bine sa cumparati dintr-un magazin specializat deoarece veti avea nenumarate beneficii precum: suportul tehnic specializat, consultanta, orientare spre necesitatile dumneavoastra, service si upgrade direct in magazin, discounturi daca sunteti clienti fideli, promotii, promptitudine si o gama foarte variata de produse.

Laptopurile si calculatoarele sunt produse pe care le veti utiliza pe o perioada indelungata si este recomandat sa beneficiati de suport tehnic dupa cumparare.

Inainte de a cumpara un laptop sau un calculator este bine sa va asigurati ca upgrade-ul in ceea ce priveste performantele este posibil.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.