Care sunt cele mai folosite aplicatii pentru iPhone?

Care sunt cele mai folosite aplicatii pentru iPhone?

Exista numeroase aplicatii care pot fi utilizate de dispozitivele iOS. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt Facebook, Instagram, Twitter, Find my iPhone, YouTube sau Angry Birds. Din fericire pentru cei care indragesc aplicatiile, acestea nu sunt singurele care pot fi utilizate de pe un iDevice.

WeChat este o alta aplicatie care poate fi utilizata de posesorii de iPhone. Aceasta este o aplicatie de mesagerie instant care poate fi descarcata gratis si permite trimiterea de mesaje text, audio si video.

Vine este o aplicatie lansata de Twitter pentru iOS, disponibila si pentru utilizatorii de Android. Aceasta aplicatie va permite sa realizati clipuri video de 6 secunde. In anul 2010 a fost lansata aplicatia Uber tot pentru iPhone. Aceasta ofera clientilor posibilitatea de a inchiria online limuzine cu sofer, pentru ca mai tarziu sa ofere si posibilitatea de a comanda taxiuri.

Utilizatorii acestei aplicatii se pot conecta prin GPS de cea mai apropiata masina cu sofer inregistrata in baza de date Uber, iar tot prin aceasta aplicatie se realizeaza si plata serviciului. Din pacate aceasta aplicatie a strans nemultumiri din partea taximetristilor si nu este acceptata in anumite orase, dar este in continuare utilizata de numeroase persoane.

Exista numeroase alte aplicatii pe care le puteti utiliza de pe dispozitivul iOS, precum Tinder, Clash of Clans, Fruit Ninja sau Waze. De la lansarea primului model de iPhone in anul 2007 si pana in prezent au aparut nenumarate aplicatii third-party care au oferit posibilitati nelimitate de folosire a acestor dispozitive.

Unele dintre aplicatiile create au pus bazele conceperii de noi aplicatii fara de care totul pare imposibil astazi. Astfel, exista aplicatii care ne ajuta sa ne orientam in trafic, cu ajutorul carora putem ajunge la o destinatie necunoscuta, dar si aplicatii pe care le putem utiliza daca dorim sa slabim. Cu aceste aplicatii putem controla cu usurinta numarul caloriilor consumate, fiind mai usor sa prevenim ingrasarea, dar si sa ardem calorii.

Extrem de apreciate sunt aplicatiile pentru socializare, precum Facebook, WhatsApp, WeChat sau Twitter. Cu acestea este mai usor sa mentineti legatura cu persoanele dragi si sa partajati continutul preferat. Asadar, cu un smartphone nu aveti cum sa va plictisiti, datorita numeroaselor aplicatii pe care le puteti descarca gratis.

Exista si aplicatii care sunt oferite contra cost, dar acestea se remarca prin anumite beneficii pentru care veti considera ca merita sa platiti. Fie ca detineti un iPhone, fie un telefon cu Android, exista numeroase aplicatii pe care le puteti folosi cu usurinta.

Nu conteaza ca preferati jocurile, sunteti interesati sa ascultati muzica, sa urmariti filmutele sau sa slabiti. Veti gasi cu usurinta cele mai atractive si mai interesante aplicatii, care va vor ajuta sa depasi noi limite in ceea ce priveste experienta dumneavoastra de utilizare a unui smartphone.

Cu siguranta aveti toate motivele sa mergeti la un service iPhone Bucuresti pentru a mari performanta oferita de propriul iDevice, daca doriti sa beneficiati de toate aceste aplicatii. Astfel, puteti accesa divertismentul preferat de pe propriul dispozitiv inteligent, in doar cateva clipe.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.