De ce iubim iarna?

De ce iubim iarna?

Copiii, dar si oamenii mari, adora iarna si se bucura de zapada. Chiar daca nu locuiesti la casa, un apartament nou cu 2 camere in Bucuresti, intr-o zona inconjurata de padure, poate sa-ti ofere o adevarata placere sa redescoperi joaca in zapada imaculata. Te face sa te simti din nou copil.

Daca alegi sa locuiesti in Greenfield, familia ta se va putea bucura de iarna, de aer curat si de liniste. Iarna va fi o placere, nu o corvoada.

In Greenfield redescoperi natura, chiar daca este ascunsa sub munti luminosi de zapada. Aici inveti sa indragesti iarna chiar daca nu alegi o escapada la partie sau un concediu la munte.

Iarna este anotimpul sarbatorilor. Craciunul si Anul Nou sunt evenimente deosebite pentru tine si familia ta.
Daca te muti in Greenfield, le poti petrece impreuna cu ei intr-un apartament nou, pe care sa-l decorezi dupa bunul plac.

Bucura-te de zapada alaturi de cei dragi in spatiile generoase dintre blocuri. Iar daca alegi un apartament la parter, poti chiar sa faci oameni de zapada la tine in curte.

Cand spui Greenfield spui confort. Alege sa locuiesti aproape de natura! Vino in Greenfield, cartierul imbratisat de natura, aproape de padurea Baneasa si Tunari, din sectorul 1 al capitalei.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.