Zacusca de crap cu legume si ciuperci

Ingrediente (pentru 4-5 persoane):

  • 1 crap file,
  • 1 lingura margarina,
  • 50 gr pasta de tomate,
  • 200 gr morcovi,
  • 1 ceapa mare,
  • 3-4 rosii,
  • 3 ardei grasi,
  • 20 masline,
  • 5 catei usturoi,
  • 100 gr ciuperci din conserva (200 gr. ciuperci proaspete),
  • sare,
  • piper,
  • foi dafin,
  • cimbru,
  • frunze telina taiate fin,
  • 1 legatura patrunjel taiat fin,
  • 100 ml vin alb.

Mod de preparare:

Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, rosiile cuburi. Intr-o cratita se topeste margarina, se adauga morcovul, se caleste, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul, ciupercile si se mai calesc inca 5-6 minute. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.