Zacusca de cod

Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg cod,
  • 3 morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 albitura toate taiate bare potrivite,
  • 1 legatura usturoi verde si 1 fir de praz taiate marunt,
  • 100 gr masline,
  • 250 gr rosii in bulion,
  • 2-3 linguri ulei,
  • sare, piper,
  • 100 ml vin alb,
  • 1 legatura patrunjel taiat fin.

Mod de preparare:

Legumele se inabusa 5-10 minute in putina apa cu ulei si se adauga peste pestele taiat bucati. Apoi se pun rosiile in bulion, maslinele, usturoiul, vinul, sarea, piperul si se introduce preparatul la cuptor inca 10 minute. Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.