HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocanita a la Zürich

  • Eduard Nedelcu
  • August 9, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 500g carne slaba de vitel,
  • faina,
  • 1 ceapa,
  • 50g unt sau margarina,
  • 200ml vin alb,
  • ½ lingura supa de carne,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se spala carnea, se sterge si se taie fasii. Se aseaza putina faina pe o farfurie si se tavalesc inauntru fasiile de carne. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se topeste intr-o tigaie untul sau margarina si se caleste capa, pana ce devine translucida. Se adauga  bucatelele de carne si se prajesc la foc iute, amestecand. Cand carnea a prins putina culoare, se scoate din tigaie si se tine la cald. Se toarna apoi vin alb in tigaie si se lasa sa fiarba putin. Se amesteca inauntru si supa de carne. Carnea prajita se condimenteaza cu sare si piper si se incalzeste putin impreuna cu sosul. Preparatul se serveste imediat, cu garnitura de cartofi  prajiti elvetieni (pai).

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Salate

Salata de vinete picanta

  • Eduard Nedelcu
  • August 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Sosuri

Sos de rosii si caise

  • Eduard Nedelcu
  • August 9, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.