HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu struguri

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 200g faina,
  • 1/2 cub drojdie uscata,
  • 30g zahar,
  • 1 praf de sare,
  • 30g unt topit,
  • 100-120ml lapte.

Garnitura:

  • 400g struguri fara samburi,
  • 3 oua,
  • 60g zahar,
  • coaja rasa de la o lamaie netratata,
  • 1 plic de budinca de vanilie,
  • 4 linguri suc de lamaie,
  • 200ml frisca.

Mod de preparare:

Aluat: Faina se amesteca cu drijdia uscata si zahar. Se adauga sare, unt topit si lapte caldut. Se amesteca mai intai cu mixarul si apoi se framanta cu mana. Se acopera cu un servet si se lasa sa creasca 35 min.

Umplutura si glazura: Se curata strugurii. Se separa ouale; albusurile se bat. Galbenusurile se bat cu zahar si coaja de lamaie. Praful de budinca se amesteca impreuna cu sucul de lamaie si se inglobeaza in compozitia de ou. Se bate frisca si se inglobeaza in crema de ou.Se inglobeaza in final si albusul batut.

Finisare: Cuptorul se incinge la 175 grade. Aluatul se mai framanta putin pe planseta tapetata cu faina si se intinde. Se unge cu grasime o forma de tarta, se imbraca in aluat si se face o margine. Crema de ou se aseaza deasupra si se presara struguri. Se lasa sa mai creasca cca.10 min. intr-un loc lipsit de curenti de aer. Tarta se coace 35-40 min, pana ce se rumeneste, se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar de bucatarie. Inainte de servire se poate pudra cu zahar.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu pere la tava

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort de clatite

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.