Ingrediente (pentru patru portii):
- 1 castravete mijlociu (sau 3-4 castraveciori mici),
- o jumatate de litru lapte batut sau kefir,
- o jumatate lamiie,
- 3 frunze proaspete de izma,
- 1 lingurita de ceapa verde,
- tocata marunt,
- 1-2 catei de usturoi tocati marunt,
- 1 legatura de patrunjel verde taiat marunt.
Mod de preparare:
Castravetii se spala, se curata de coaja si se taie in rondele foarte subtiri sau se dau pe razatoare. Se adauga laptele acru si zeama de la o jumatate de lamiie. Se pun apoi frunzele de menta, ceapa verde si usturoiul bine macinate sau maruntite, se poate inlocui patrunjelul verde cu o legatura de marar sau se pot pune amindoua.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Sfaturi de vara pentru cei care vapeaza - June 25, 2018
- De ce nu au oamenii o parere buna despre videochat? - April 27, 2018
- Cum se face repatrierea in caz de accident auto? - March 8, 2018
Comentarii recente