Supa frantuzeasca cu zarzavat

Ingrediente:

  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel,
  • ½ telina,
  • 1 praz,
  • 1 ceapa,
  • 1/2 varza mica,
  • o mana de mazare,
  • 1 salata mica,
  • 1/2 lingura unt,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • sare,
  • 2 l zeama de carne.

Mod de preparare:

Se taie fin ca taiteii tot zarzavatul. Se amesteca totul cu mana dupa ce s-a adaugat un praf de sare si zaharul pisat. Se pun intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt si se inabusa la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura, ca sa nu se arda, insa incet sa nu se sfarame. Separat se fierbe varza taiata fin. Cand zarzavatul a inceput sa se moaie, se toarna deasupra zeama de supa, astfel incat sa fie bine acoperit. Se adauga varza fiarta si scursa, putina mazare boabe verde si cateva frunze de salata verde. Cand totul este bine fiert, se adauga restul de supa, se lasa sa dea impreuna un clocot si se serveste.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.