HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa din carne de vita

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1 ½ kg de rasol cu os cu maduva,
  • o ceapa,
  • 1 morcov,
  • ½ telina,
  • 3 l de apa,
  • sare.

Mod de preparare:

Puneti rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Luati, cu grija, toata spuma, apoi adaugati legumele bine curatate si spalate. Dupa jumatate de ora de fierbere, adaugati sarea si lasati in continuare vasul pe foc mic 2 ½ ore. Cind carnea este fiarta, scoateti rasolul si puneti-l in vas curat, la caldura, acoperit. Strecurati supa, taiati morcovul si telina in 3-4 bucati mari; pentru supa, pregatiti galuste din: 2 oua si 3-4 linguri de gris. Separati albusurile de galbenusuri. Bateti-le spuma tare, adaugati galbenusurile, apoi, putin cite putin, puneti grisul. Cind supa clocoteste, puneti pe rind galustele, luind cite ¼ de lingura din compozitie. Cind toate galustele s-au ridicat deasupra, intoarceti-le si puneti patrunjel verde tocat.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa vieneza

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa pasata de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.