Ingrediente:
- salata verde (150 g),
- galbenus (1),
- zeama de lamaie (1 lingurita),
- marar,
- sare,
- iaurt (1 lingura).
Mod de preparare:
Se spala salata in mai multe ape reci, apoi se pune sa fiarba in 300 ml apa clocotita. Cind e bine fiarta, i se adauga mararul tocat, se ia de pe foc si se drege cu galbenusul amestecat cu sarea, iaurtul si zeama de lamiie.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente