Ingrediente:
- rosii (1 kg.),
- morcov (2 buc.),
- pastarnac (1 buc.),
- ardei gras (2 buc.),
- ceapa (1 buc.),
- unt (50 gr.),
- apa (2 l.),
- patrunjel,
- orez (2 linguri),
- sare.
Mod de preparare:
Se curata zarzavatul, se spala si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si sare. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga rosiile spalate si rupte in patru. Zarzavaturile bine fierte se trec prin sita, se aseaza din nou supa la fiert si, cand clocoteste, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa oala sa fiarba la foc incet, acoperita. Dupa ce orezul e gata, se drege supa cu oul si se adauga untul si patrunjelul verde tocat.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
- Avantajele bradului artificial de Craciun - January 17, 2021
Comentarii recente