Supa de rosii turceasca

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei,
  • 1 lingura faina,
  • 1 l suc de rosii,
  • 250 ml lapte,
  • 1 lingurita busuioc uscat (sau o lingura busuioc proaspat, tocat),
  • 1 lingurita oregano uscat (sau o lingura oregan proaspat, tocat) sare si piper.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul in oala, se adauga faina si se rumeneste un pic. Se toarna sucul de rosii, se da in clocot. Se adauga sarea, piperul, oregano si busuiocul, se da focul incet si se adauga laptele. Se lasa la foc mic inca 5 minute.

Mod de servire:

Cu cascaval ras sau cu o lingura iaurt sau smantana.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.