Supa de ciuperci II

Share Button

Ingrediente:

  • 3 l apa,
  • zarzavat de supa,
  • 500 g ciuperci,
  • 1 lingura unt,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura gris,
  • 2 linguri smantana.

Mod de preparare:

Se pregatesc ciupercile si se inabusa intr-o cratita cu unt, un praf de sare si un praf de piper. Separat se fierbe zarzavat de supa si cand este gata, se strecoara; zeama se lasa sa dea in clocot, apoi in ea se toarna incet o lingura de gris. Se adauga ciupercile si inainte de a servi se drege cu smantana.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.