Supa de cartofi cu praz

kurtmann.ro

Ingrediente:

  • 3 l apa,
  • 400 g cartofi,
  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel,
  • 1/2 telina,
  • 3 fire de praz,
  • unt proaspat cat o nuca.

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este fiert se strecoara, iar in zeama se fierb cartofii taiati cuburi egale si prazul taiat in felii subtiri. Se lasa sa fiarba pana incep sa se sfarame. Inainte de a servi, se adauga o bucatica mica de unt proaspat. Se serveste cu bucatele de paine prajite in unt. Se mai poate pregati inabusind prazul taiat felii cu putin unt, inainte de a-l pune la fiert.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.