HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de legume si zarzavat

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • morcov (2 buc.),
  • pastarnac (1 buc.),
  • patrunjel (o radacina),
  • varza (2-3 frunze),
  • telina (1 buc.),
  • ceapa (2 buc.),
  • ardei gras (2 buc.),
  • cartofi (2-3 buc.),
  • faina (1 lingura),
  • unt (100 gr.),
  • conopida (2-3 buchetele),
  • dovlecel (1 buc.),
  • fasole verde (o mana),
  • mazare (o mana),
  • sare,
  • apa (2 l).

Mod de preparare:

Zarzavetul si legumele se curata, se spala si se aseaza la foc. Cand totul este bine fiert se strecoara, apoi se trece prin sita. Se topeste o parte din unt in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca bine, apoi se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba 15-20 min. la foc mic.

Servire:

Se serveste la masa cu restul de unt si verdeata pe deasupra, iar drept garnitura, cu crochete de paine prajita sau cu saleuri.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de spanac

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • May 12, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.