Spaghete cu sos de usturoi

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 400g spaghete subtiri,
  • 2 capatani de usturoi nou,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • 100ml zeama de legume (Vegeta + apa),
  • piper.

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele in apa multa (sa nu fie prea moi). Se curata usturoiul, se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se stinge cu zeama de zarzavat, se fierbe – cu capac – circa 5 minute, se gusta de sare si piper. Se scurg bine spaghetele si se amesteca cu sosul.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.