Sfaturi pentru achizitionarea de calculatoare refurbished

Sfaturi pentru achizitionarea de calculatoare refurbished

V-ati gandit sa achizitionati calculatoare refurbished, insa, vreti sa luati ce este mai bun, fara sa va pacaliti? Ei bine, diabloscomputer.ro va ofera solutia optima. Intrati pe Diabloscomputer.ro si vedeti oferta completa de calculatoare refurbished .

In timp ce unele organizatii non-profit pot trage de echipamente pana cand acestea nu mai au niciun strop de viata, multe corporatii abandoneaza calculatoare in stare buna dupa doar trei, patru ani de utilizare.

Chiar daca astfel de echipamente pot fi considerate depasite de catre intreprinderile mari, asta nu inseamna ca ele au murit, acestea putand foarte bine sa mai functioneze destul de mult, in special atunci cand componentele au fost examinate si actualizate de catre un specialist in reconditionare.

Doua motive evidente de a lua in considerare dispozitivele refurbished sunt mediul inconjurator si bugetul. Nu numai ca reconditionarea tine calculatoarele departe de depozitele de deseuri, insa acestea sunt si mai ieftine, un calculator refurbished avand pretul cuprins intre 100 si 300 de dolari, de obicei jumatate din costul unui computer nou. In Statele Unite, puteti gasi calculatoare, laptopuri, dispozitive portabile si aproape orice alt tip de hardware intr-o varietate de modele si specificatii.

Asta inseamna ca ar trebui sa mergeti sa cumparati un calculator refurbished urmatoarea data cand aveti nevoie de un alt computer la birou? Poate, insa nu inainte de a cerceta si de a planifica in avans. Mai jos, va vom prezenta cateva sfaturi pentru a gasi calculatoare refurbished de calitate, accesibile, care se potrivesc perfect nevoilor organizatiei dumneavoastra.

Inainte de a achizitiona un calculator refurbished:

1.  Ganditi-va bine la nevoile actuale si viitoare in ceea ce priveste calculatorul

Un calculator refurbished folosit trei ani poate avea suficienta putere astfel incat sa ruleze un Microsoft Office, insa, s-ar putea sa cedeze atunci cand vine vorba de ultimul software de editare video. O cautare rapida pe internet sau o privire atenta aruncata pe ambalaj va va spune care sunt cerintele minime si cele recomandate pentru un anumit software.

Asigurati-va ca al dumneavoastra calculator indeplineste macar cerintele recomandate pentru sistemul de operare pe care planuiti sa instalati software-ul si orice altceva va trebui sa utilizati in mod regulat. Planificarea buna si o evaluare amanuntita a nevoilor sunt modalitati excelente de a va asigura care sunt cerintele pentru astazi, dar si cele care vor urma.

2. Cumparati intotdeauna de la specialisti in reconditionare

Daca achizitionati calculatoare refurbished sau second-hand de la un targ de vechituri, probabil ca nu veti fi prea fericiti cu rezultatul. Specialistii autorizati in reconditionare, pe de alta parte, le repara daca este necesar, si ar putea, de asemenea, sa faca si unele upgradeuri.

3. La fel ca in cazul computerelor noi, incercati sa cumparati dispozitive cu piese identice

Specialistii in reconditionare primesc adesea sute sau mii de PC-uri de la o anumita companie, permitandu-va sa cumparati un lot de 50 de calculatoare care au acelasi hard, placa de baza, placa de sunet s.a.m.d.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.