Alege tigara electronica si scapa de riscul de imbolnavire!

Alege tigara electronica si scapa de riscul de imbolnavire!

Toti ne dorim sa fim sanatosi si sa traim cat mai mult, daca se poate, o eternitate. Din pacate, treburile nu stau asa de bine precum ne dorim noi sa o faca si dupa cateva zeci de ani fiecare dintre noi ajunge sa paraseasca lumea asta. Unii dintre noi o parasesc mai repede, altii ceva mai tarziu.

Cei care aleg sa fumeze pe timpul vietii, spre exemplu, ajung sa prezinte un risc mult mai mare de imbolnavire si de deces. Spre norocul lor, in urma cu 10 ani au aparut deja cunoscutele tigari electronice, o alternativa mai sanatoasa si mai eleganta la ceea ce cunoscusera pana atunci, drept tigari din tutun.

Ce sunt tigarile electronice?

Dupa cum ii spune si numele, este un dispozitiv electronic ce are rolul de a-i oferi oricarui fumator posibilitatea de a-si consuma viciul. Marea diferenta intre tigara electronica este faptul ca nu contine toate acele substante nocive gasite in tigara, asadar, putem spune ca este mult mai sanatoasa. 

Evident, exista si alte diferente foarte vizibile, cum ar fi faptul ca in loc de fum, fumatorul elimina abur si in loc de tutun, acesta fumeaza un lichid cu nicotina.

De ce sa alegi tigara electronica?

consultanta Dan Bradu

Evident, fiecare fumator se intreaba care este motivul pentru care ar incepe sa fumeze un produs care imita produsul original? Nu este ca si cum ai purta pantofi sport Mike in loc de Nike sau Abibas in loc de Adidas? Cu siguranta, nu !

Este adevarat ca tigara electronica imita tigara normala, insa acest lucru vine ca o imbunatatire la fumatul initial. Avantajele pe care le aduce o astfel de tigara sunt, fara doar si poate, uriase: – Este eliminat riscul de imbolnavire, sau cel putin este micsorat.

Insistam pe faptul ca riscul de imbolnavire este mai mic si chiar este. S-a demonstrat stiintific ca substantele nocive prezente in elichid sunt intr-un numar mult mai mic decat cele gasite in tutun; – Este eliminat mirosul neplacut.

Pe langa riscul pentru sanatate, tigara normala aduce si un miros neplacut, care indeparteaza persoanele dragi si este cu adevarat dezgustator. In maini, in respiratie, in haine si in casa, acest miros ajunge sa fie impregnat in orice obiect atingem.

Cu siguranta, niciun nefumator nu va fi atras de ideea de a pupa o persoana de sex opus care fumeaza si toti cei care aleg o viata sanatoasa se vor feri de fumatori. Asadar, tigara electronica este o solutie mai buna. Pe langa asta, este chiar mai ieftina decat tigara normala, deci, ai toate motivele sa o incerci!

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.