Secretul buzelor definite: creionul de buze waterproof

Secretul buzelor definite: creionul de buze waterproof

De cele mai multe ori cand cineva foloseste un creion de buze waterproof, dintr-o singura privire ne putem da seama daca a fost sau nu aplicat corespunzator. Datorita faptului ca de cele mai multe ori am avut mai multe exemple negative, foarte multe fete si femei il asociaza ca fiind un element de makeup care trebuie evitat, si din acesta cauza avantajele aplicarii lui au fost uitate.

In cazul in care si tu ai evitat sa aplici un creion de buze waterproof, iata ce ai pierdut:

  • Cine nu isi doreste buze pline si definite? Cu ajutorul unui creion de buze vei pastra linia buzelor curata si vei crea un efect de definire a acestora. Aplica creionul exact pe linia buzelor si in acest fel vei crea un aspect extrem de placut al buzelor.
  • Un alt beneficiu pe care un creion de buze waterproof il are asupra buzelor tale este acela ca va impiedica rujul de pe buze sa se imprastie; conturul buzelor actionand ca linie de baza.
  • In mintea noastra exista un concept cliseic, si acela ca doar pentru buzele rosii se foloseste un astfel de produs. Chiar daca nu iti doresti o colorare intensa a buzelor, pentru un aspect natural poti folosi un astfel de creion. Alege o nuanta apropiata de culoarea buzelor tale, aplica putin luciu si ai terminat. Creionul de buze te va ajuta sa iti definesti mai bine buzele si le va accentua putin.
  • Pentru un aspect placut, linia trasata cu creionul de buze waterproof trebuie sa fie o linie subtire si fluida. Despartiti usor buzele; acest lucru le va mentine intr-o pozitie cat mai naturala a formei lor, iar cu miscari scurte se aplica. Intotdeauna trebuie sa urmam linia naturala a buzelor. In caz contrat, vei crea un aspect neplacut, neingrijit si exagerat.

Creionul de buze waterproof este un produs de makeup cu mult potential daca stii cum sa il folosesti si cum sa il aplici. Din pacate, este foarte putin folosit, insa cu sugestiile de mai sus vei reusi sa il aplici corect. Pentru un aspect cu adevarat frumos, vei avea nevoie si de un produs de calitate. Un creion de buze waterproof de calitate este esential pentru a crea acel aspect de buze pline si definite, iar la Cailyn vei gasi acel produs de care ai nevoie.

Tu folosesti un creion de buze? Impartaseste cu noi modul in care il aplici si de ce iti place sa il folosesti.

 

 

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.