Ce casa sa alegi?

Ce casa sa alegi?

Este evident faptul ca acele cupluri care s-au casatorit, si care isi doresc sa locuiasca singure, isi vor dori o casa sau un apartament cat mai rapid pentru a se putea muta impreuna. Ei bine, daca stam sa ne gandim la avantajele si la dezavantajele pe care le are fiecare tip de locuinta, cu siguranta cei care stau mai bine din punct de vedere financiar, isi vor indrepta atentia asupra caselor. De ce?

Ei bine, daca stam sa analizam traiul la apartament, vom constata ca acesta are mai multe dezavantaje decat avantaje. Este adevarat faptul ca locuind la bloc, deja ai toate conditiile, insa daca te gandesti ca nu ai o curte, nu ai o terasa acasa, nu ai un garaj unde sa iti tii masina, cu siguranta nu iti vei mai dori sa locuiesti la bloc.

Inca un mare dezavantaj din acest punct de vedere, este faptul ca toate zgomotele si sunetele din apartamentele vecine se vor auzi in locuinta ta, astfel ca aceasta fara doar si poate nu va fi o situatie foarte placuta pentru tine. Este adevarat si faptul ca vei putea avea si o serie de avantaje daca vei alege sa locuiesti la bloc, precum faptul ca nu trebuie sa te ocupi de intretinerea exterioara a casei, nu ai o curte pe care sa o amenajezi, insa cu siguranta ai mai multe dezavantaje decat avantaje daca stai la bloc.

Ei bine, si daca tot am ajuns la aceasta concluzie, as dori sa iti prezint si cateva avantaje pe care le au cei care locuiesc la casa, dar si dezavantajele acestora. In primul rand, daca alegi sa iti cumperi o casa gata construita, va trebui sa invetesti o suma de bani pentru a o renova dupa bunul plac, ceea ce poate sa fie un mare dezavantaj, pentru ca reonovarea unei case poate sa fie destul de costisitoare.

Deasemenea daca alegi o firma de constructii case, care sa iti realizeze casa de vis pentru tine si familia ta, cu siguranta va trece ceva timp pana cand va fi terminat proiectul locuintei, iar mai apoi va fi finalizata casa, iar in acest timp va trebui ca tu si familia ta sa locuiti in alt loc. Ei bine, cu siguranta sa locuiesti la casa poate sa aiba si o serie numeroasa de avantaje, precum faptul ca iti poti amenaja curtea si gospodaria dupa bunul plac, atfel ca poti sa alegi sa iti pavezi curtea, si vei gasi o multime de modele de pavaj.

Vei putea sa optezi pentru semanarea unui gazon natural, iar acesta va oferi curtii tale un aspect foarte placut. Deasemenea vei putea sa construiesti si un garaj pentru masina familiei, sau un atelier in care sa lucrezi in timpul liber.

Un alt mare avantaj este acela ca daca alegi sa iti construiesti casa, poti alege un proiect dupa cum ai visat toata viata, pe cand daca alegi sa locuiesti la bloc, iti vei cumpara un apartament precum au toti ceilalti vecini. Iarasi este foarte important de stiut faptul ca la casa poti sa pregatesti si sa amaenajezi un spatiu de joaca pentru copii, sau poti sa faci in fiecare zi un gratar in curte si sa iti inviti prietenii.

Deci, din ceea ce se poate observa, ar fi mult mai bine sa alegi pentru tine si pentru familia ta o casa decat un apartament.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.