Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:
- ½ kg. prune negre,
- ½ kg. boabe de struguri albi si negri,
- 200 gr. zahar tos,
- 1 lingurita margarina,
- 250 ml. vin,
- zahar vanilat,
- scortisoara
Mod de preparare:
¾ din cantitatea de zahar se rumeneste pina se topeste, la foc mic, apoi se adauga margarina
si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scortisoara si zahar vanilat, apoi se adauga
restul de zahar tos. Cu acest sos se oparesc fructele (prunele se curata de simburi in prealabil,
iar daca sint mari se taie felii). Imediat se adauga zaharul ars, fierbinte. Se lasa la rece cca. o
ora inainte de servire.Se lasa la rece cca. o ora inainte de servire. Salata se poate orna cu
frisca sau inghetata de vanilie.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Cercei eleganți la modă în 2021 - April 13, 2021
- Digestie proasta: remedii naturale - April 9, 2021
- Descopera jocurile RPG pentru Android care te vor captiva imediat! - April 8, 2021
Comentarii recente