Ingrediente:
- 200g peste afumat (1 bucata),
- 3-4 fire de ceapa verde (cand nu ai foloseste o ceapa rosie sau le poti folosi pe ambele),
- 2 ardei (unul rosu, unul galben),
- 100g porumb din conserva,
- 50g maioneza (la borcan) sau un iaurt mic amestecat cu 2 lingurite mustar,
- ½ lamaie,
- verdeata,
- 1 lingurita mustar.
Mod de preparare:
Tai feliute (mai mari) toate ingredientele, stropesti cu suc de lamaie, adaugi boabele de porumb. Mustarul si maioneza le adaugi prin amestecare usoara. Poti servi pe foi de salata verde, ornat cu rondele mici din ceapa verde.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente