Ingrediente:
- peste (100 g),
- morcov (5-6 felii),
- patrunjel (4-5 felii),
- dafin (1 foaie),
- patrunjel verde,
- zeama de lamaie (1 lingurita).
Mod de preparare:
Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cind sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiarba inca 10-20 minute la foc incet. Se scoate apoi pestele cu grija sa nu se sfarime si se pune pe un platou mic.
Servire:
Se toarna zeama de lamiie deasupra si se serveste cu cartofi natur. Se presara cu verdeata deasupra.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente