Ingrediente:
- 1 pui mare,
- 150 gr. unt,
- 250 gr. cartofi,
- 50 gr. arpagic,
- 50 gr. costita afumata,
- sare,
- piper,
- cimbru,
- busuioc,
- patrunjel,
- foaie de dafin,
- 1 catel usturoi (facut buchet).
Mod de preparare:
Se ia puiul, se curata bine, se desface la mijloc si se introduce inauntru 50 gr. unt amestecat cu sare si piper. Se pune intr-o cratita de Jena cu restul de unt, in cuptor. Cind e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Dupa un timp se scoate o parte din unt si buchetul.
Mod de servire:
Se serveste din cratita de Jena.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Alege o epilare definitiva cu laser pentru a scapa de parul nedorit - April 16, 2021
- Cercei eleganți la modă în 2021 - April 13, 2021
- Digestie proasta: remedii naturale - April 9, 2021
Comentarii recente