HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Prajitura la tava cu agrise

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 24 de bucati):

  • 1 borcan (720 ml.) compot de agrise pt. diabetici,
  • 150 g. unt,
  • 50 g. indulcitor pentru diabetici,
  • 1 lingurita esenta de vanilie,
  • 4 oua,
  • 100 ml. lapte,
  • 300 g.de faina,
  • 1 lingurita de praf de copt,
  • 70 g. de migdale taiate felii,
  • margarina pentru ungerea tavii,
  • 6 g. de zahar pudra,
  • frisca pentru ornat.

Mod de preparare:

Se freaca bine untul cu indulcitorul si cu esenta de vanilie. Se adauga treptat ouale. Se adauga laptele. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la aluat. Se amesteca bine pana obtineti un aluat uniform. Se toarna intr-o tava (35×40 cm) unsa in prealabil cu margarina. Se aseaza agrisele peste aluat si se introduce tava la cuptor. Se coace circa 35 de minute. Dupa ce au trecut cca. 15 minute din timpul de coacere, presara si feliile de migdale peste prajitura. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Se presara zahar pudra peste prajitura. Se poate servi cu sau fara frisca.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Prajitura la tava cu caise

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Rahat sau stafide in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.