HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Placinta picanta cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru cca. 20 de portii):

  • 500 g. de faina,
  • 250g. unt,
  • 1 lingura de margarina,
  • sare si piper,
  • 6 oua,
  • 750 g. de praz,
  • 400 g. de ceapa rosie,
  • cca. 1 lingura de cimbru uscat,
  • margarina pentru tava, 250 g. de smantana,
  • nucsoara macinata,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 200 g. de cascaval ras,
  • 200 g. de branza Camembert.

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu unt si sare. Se adauga doua oua si putina apa rece. Se framanta totul pana se obtine un aluat uniform. Se lasa acoperit cca. o ora. Se curata si se spala prazul si se taie rondele. Se curata ceapa si se taie rondele. Se incinge o lingura de margarina in care se caleste prazul si ceapa 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa sa se raceasca. Se intinde aluatul intr-o tava unsa, ridicandu-se usor de-a lungul marginilor. Se introduce la cuptor si se coace cca. 20 de minute. Se amesteca smantana cu 4 oua. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se spala patrunjelul, se usuca si se toaca marunt. Se adauga patrunjelul si cascavalul ras la amestecul de praz cu ceapa si se aseaza compozitia peste aluat. Se taie branza Camembert in felii si se aseaza deasupra. Se toarna smantana deasupra si se mai coace inca 25 de minute.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Placinta din aluat frantuzesc cu mere calite

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Placinta vegetariana cu varza

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.