HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Placinta ciobanului

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 500 g carne tocata de vita, 3 legaturi ceapa verde, tocata, un praf de nucsoara, 300 g sos de rosii, 200 ml concentrat de vita, 500 g piure de cartofi, 4 linguri lapte
Preparare: Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grade C. Incingeti uleiul la temperatura maxima si prajiti carnea uniform. Adaugati un sfert din ceapa verde, presarati nucsoara, piper negru proaspat macinat si sare. Acoperiti vasul cu un capac si micsorati flacara; tineti pe foc timp de 5 minute. Adaugati sosul si concentratul si lasati sa fiarba la foc mic, cu vasul neacoperit, timp de 5 minute. Intre timp incalziti piureul, potriviti de sare si adaugati ceapa ramasa si laptele. Asezati carnea intr-un vas rezistent la cuptor, intr-un strat, si acoperiti cu un strat de piure. Dati la cuptor timp de 10 minute.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Pasca cu brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajitura cu marmelada

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.