HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Aperitive

Piftie din aripi de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 5-6 portii):

  • 4 aripi de curcan
  • 8 oua de prepelita
  • 2 foi de dafin
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 conserva mica mazare boabe
  • 1 pastarnac
  • 3 plicuri gelatina
  • 1 lingurita sare
  • un praf de piper

Aripile de curcan se curata si se spala. Se pun la fiert in 2-3 litri de apa rece impreuna cu foile de dafin si boabele de piper. Se fierb la foc mic spumand din cand in cand. Dupa 1 ora si jumatate se adauga legumele intregi curatate si sarea. Se mai fierb impreuna inca 2 ore si jumatate pana ce carnea se desprinde de pe oase. Se scoate carnea, se raceste si se taie bucatele. Zeama se strecoara si se adauga in ea usturoiul pisat si piperul. Dupa 20 de minute de infuzare, se strecoara din nou si se adauga gelatina ce a fost inmuiata in 3-4 linguri de apa rece.

Ouale de prepelita se firb tari, se racesc si se taie in doua. Morcovii se taie si ei felii. Se aseaza in castroane 2-3 bucati de oua de prepelita, rondele de morcovi, boabe de mazare si bucati de carne peste care se toarna zeama. Se tin castroanele la frigider pana a doua zi pentru a se intari piftia.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Prajituri cu ciocolata si fulgi de migdale

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive

Briose aperitiv cu piept de pui afumat

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive

Oua de prepelita umplute cu salata de cruditati

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive

Placinta cu cartofi si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • November 25, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive

Tarta cu bacon si masline

  • Eduard Nedelcu
  • November 24, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive

Tarta cu dovlecei, bacon si branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive
  • Featured
  • Salate

Salata aperitiv de Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive

Mini tarte cu creveti

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive
  • Featured

Frigarui cu smochine si mozzarella pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.