HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Piept de curcan cu legume la abur

  • Eduard Nedelcu
  • November 24, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii): 

  • 1 piept de curcan
  • 1 buchet brocoli
  • 1 buchet conopida
  • 100 g fasole verde proaspata sau congelata
  • 2 morcovi
  • sare si piper
  • 400ml de smantana dulce
  • 1 pahar vin alb sec sau demisec
  • 50 g unt
  • sucul de la 1 lămâie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 căţei de usturoi

Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru marinadă: usturoiul zdrobit, uleiul, vinul, sare si piper, sucul de lamaie si vinul. Se taie pieptul de curcan fasii sau bucati si se tine in marinada cel putin o ora la frigider, de preferat sa fie lasat peste noapte. Legumele se taie: conopida si brocoli buchetele mici, fasolea in jumatati si morcovii fasii sau rondele. In 4 parti destul de mari de hartie de copt, se aseaza  legumele si bucati din carnea de curcan, astfel incat sa iasa 4 portii egale de legume si carne. Se pune cate o bucatica de unt pe deasupra. Se strange hartia de copt lala 180 de grade timp de 30 de minute. Se pot servi cu un sos de smantana dulce putin fiarta cu ierburi aromatice sau cu unt topit amestecat cu patrunjel.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Aperitive

Tarta cu bacon si masline

  • Eduard Nedelcu
  • November 24, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Tocanita de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • November 25, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.