HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Pateuri cu pere si branza dulce

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii-8 pateuri):

  • 250 g foitaj
  • 200 g branza dulce de vaci
  • 2 pere
  • 200 g zahar
  • 50 g migdale macinate
  • 1 ou
  • 20 g unt
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara
  • un praf de sare

Perele se curata de coaja, se taie cubulete, se pun intr-o tigaie incinsa impreuna cu 50 de grame de zahar si untul moale. Se caramelizeaza timp de 5 minute maxim. Intr-un bol se freaca branza cu restul de zahar, cu scortisoara, dupa care, cand zaharul s-a topit, se adauga oul batut, migdalele, scortisoaea si un praf de sare.

Cand perele s-au racit se adauga in compozitie si se amesteca pentru a se omogeniza.

Foitajul se desparte in 2 (6 foi cu 6) si se intinde fiecare parte pe o planseta. Se taie in patru si in mijlocul fiecarei bucati se pune cate o lingura cu varf sau 2 din compozitia cu pere. Se aduc marginile foitajului inspre centru pentru a se inchide ca un plic. Se aseaza pateurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 200 de grade timp de 20 de minute. Dupa ce se scot, se racesc si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari reci

Briose cu gem de caise

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Gogosi cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.