Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate. Aceste alegeri vor fi raportate partenerilor noștri și nu vor afecta datele de navigare.

Personalizeaza setarile Cookies
Atât noi, cât și partenerii noștri prelucrăm datele pentru a oferi:

Crearea unui profil de conținut personalizat. Măsurarea performanței conținutului. Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență. Măsurarea performanței reclamelor. Selectarea reclamelor personalizate. Crearea unui profil de reclame personalizate. Selectarea reclamelor de bază. Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor. Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv. Selectarea conținutului personalizat. Date precise de geolocație și identificarea prin scanarea dispozitivului.

Activ tot timpul

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nu exista nici un fel de cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nu exista nici un fel de cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nu exista nici un fel de cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nu exista nici un fel de cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Nu exista nici un fel de cookies

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 750 g carne de iepure marinata,
  • 1/4 kg ficat de vitel,
  • 100 g slanina afumata,
  • 100 g franzela,
  • 200 ml smintina,
  • 50 g unt,
  • 100 ml untdelemn,
  • 150 ml vin,
  • 2 linguri rom sau coniac,
  • 100 ml lapte,
  • 4 oua,
  • condimente,
  • o lingurita cu virf sare,
  • 150 g ceapa.

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste bine intr-o cratita, in tot untdelemnul, 2 minute adaugind apoi carnea taiata in bucati mai mari (3-4 cm). Se amesteca pina cind se coaguleaza la suprafata (2-3 minute), apoi se adauga vinul, romul, condimentele si sarea, prajindu-le in continuare la foc mic, acoperite, pina ce se moaie bine, adaugind putina apa sau zeama in care a fost marinata carnea, avind grija, ca, la sfirsit, sosul sa fie scazut. Carnea rece se trece prin masina de tocat de 3 ori impreuna cu ficatul crud, franzela muiata in lapte sau apa si nestoarsa si cu slanina afumata. La tocatura se adauga smintina, untul topit dar rece, si galbenusurile, amestecindu-se bine. Albusurile batute spuma se amesteca cu compozitia numai prin rasturnare, apoi se desarta in forma; se coace si se serveste la fel.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pirjoale

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pasteta din carne fiarta de pasare cu gelatina

  • Eduard Nedelcu
  • February 27, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Carne de vanat in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Snitel de iepure cu sos si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Stufat de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.