Pasca

Share Button

Ingrediente pentru aluat:

  • 250 g unt sau margarina,
  • 3 linguri smintina,
  • 1 ou,
  • drojdie cit o nuca,
  • sare.

Ingrediente pentru umplutura:

  • 1 kg brinza de vaci,
  • 6 oua,
  • 200 g zahar,
  • 80 g faina,
  • 2 cescute cu lapte,
  • 50 g stafide,
  • coaja de lamiie rasa,
  • vanilie.

Mod de preparare:

kurtmann.ro

Untul se amesteca cu faina, se pune drojdia, un praf de sare, oul si smintina. Totul se framinta foarte bine, obtinindu-se un aluat potrivit de tare, cu care se imbraca o cratita unsa si tapetata in prealabil cu unt si faina.

Modul de preparare pentru umplutura:

Galbenusurile se bat foarte bine cu zahar. Se amesteca apoi cu brinza de vaci si cu celelalte ingrediente. Dupa ce le-am amestecat foarte bine se adauga albusurile batute spuma ca pentru bezea. Aceasta compozitie se pune in cratita in care s-a pus aluatul. Marginile aluatului se intorc peste umplutura de brinza. Se coace la foc potrivit.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.