HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din vanat

Papricas din carne de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0
  • un iepure
  • 500 ml otet
  • 4 cepe mijlocii
  • un morcov
  • 100 g slanina fiarta
  • o lingura de bulion
  • 2 linguri de ulei
  • sare, foi de dafin, piper boabe
  • piper macinat
  • boia iute de ardei

Iepurele se curata, se spala si se portioneaza, apoi se lasa timp de trei-patru zile sa stea intr-o marinata, facuta din otet, doua cepe taiate in sferturi, un morcov, cateva foi de dafin si boabe de piper. Ceapa ramasa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu slanina taiata in cubulete. Cand s-au rumenit, se pun bucatile de carne, bine scurse. Dupa ce s-au rumenit si acestea, se sting cu o jumatate de pahar de apa calduta, se condimenteaza cu sare, piper si boia iute, adaugand si bulionul, dizolvat in putina zeama de la marinata. Se fierbe la foc domol, turnand cate putina apa daca scade prea mult.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Piept de miel umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mititei cu carne de oaie

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Carne de vanat in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Snitel de iepure cu sos si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.