Mititei cu carne de oaie

consultanta Dan Bradu
Share Button
  • 1 kg carne de oaie
  • o cana de otet
  • o capatana de usturoi
  • sare, piper
  • mustar

Carnea se lasa timp de cateva ore intr-o oala cu 2 litri de apa si o cana de otet, ca sa-i mai treaca mirosul. Dupa aceea, curatata si spalata bine, se da de doua ori prin masina de tocat, apoi se amesteca pana la omogenizare cu usturoiul pisat, sare si piper, dupa gust. Se formeaza, cu mana uda, mititeii, care se frig pe toate partile pe gratarul bine incins, stropindu-se din cand in cand cu cateva picaturi de apa, ca sa iasa mai fragezi.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.