HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Paine prajita cu pui si lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente pentru etapa de marinat:

  • 4 piepturi de pui fara piele,
  • 1 legatura patrunjel taiat marunt,
  • 2 legaturi coriandru taiat marunt,
  • 1 legatura scortisoara,
  • 25g seminte coriandru,
  • 50g chili,
  • zeama a doua lamai.

Ingrediente pentru bruschetta:

  • 4 felii groase de paine,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 rosii taiate marunt si decojite,
  • 100g salata verde,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Puneti intr-un bol toate ingredientele pentru marinar. Despicati cu cutitul fiecare piept de pui pe mijloc, pentru a se patrunde mai usor si apoi acoperiti-l cu ingrediente le de marinat. Lasati timp de aproximativ 30 de minute, apoi curatati carnea de pui de marinata si puneti-o la cuptor timp de 20 de minute. Intre timp, prajiti feliile de paine si puneti pe ele un strat de usturoi pisat cu putin ulei de masline. Peste feliile de paine puneti rosiile decojite si taiate in bucati marunte. Apoi presarati-le, dupa gust, cu sare, piper, si deasupra adaugati pieptul de pui.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Paste si pizza

Reteta de baza pentru paste cu sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Sosuri

Sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.